Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 13 December, 2011

Verangan lagi buleh?

Assalamualaikum...Morning semua..(^_^)

Bila mood nak hapdet tengah datang, problem lain pulak ada. Waaaa..kena berebut nak guna lappy lak dengan hb. Kejam tau dia, siap bawak pi mana dia pi. Tak mo tinggal kat rumah langsung.

Ni yang buat nak mintak lagi satu ni.... 

Ok!..nak verangan nak yg ni buleh? .....Comeiii ja kan....




Dah!..nak pi google-google lagi apa yang terbaik..Hahhahhahaa..google ja lah ya...Pastu verangan la banyak-banyak...:P










   

4 comments:

ieda said...

aah cantiknyaa dikk :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

wah apple, berangan dulu,lama-lama nanti jadi kenyataan , InsyaAllah.kaler lembut je.

CT Delima said...

As'salam Sue

berangan dapat tak kisah sue, selalu kalau tak ada angan2 ni payah lah kan. kalau nak impikan apa2 mestilah kena berangan dulu baru tercapai hajat tu...hehehe

k.ct ni dah ada 3 kat rumah laptop.pun masih tak cukup ruang nak duduk..hehehe. berebut dengan anak2 bujang 3 orang kat rumah ni Sue :)

Alin Marlini said...

beranganlah..bukan kena bayar pon...hehehe

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "