Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 23 March 2012

Kejam ke macam ni?



Assalamualaikum.

Kejam ka ya.  Hehehee ni semua gara- gara sue letak gambo food kat pc sue. Masuk kali ni dah 3 kali bos duk tegur teliur tengok gambo wallpaper kat desktop sue ni. Siap dia suh sue buat, kalau jual pun dia nak beli. . Huhuhuuu. . .Hadoii. . Nampaknya kena buat n bg dia rasa la. Kejam kan buat org terliur. .  Kui kui kui. Tapi kalau tengok betul-betul la, tak terliur pun. :))

Biasa tu memang sue bawa pun pi office, cumanya. . Sue tak la bagi dia rasa. Segan la...lain la kalu time kami tgh makan tu dia dtg ka. . Kompem la sue bg rasa jg kan. .

Sue memang suka letak wallpaper food pun. Saja ja.. . Nak buat sumber inspirasi (erk! ada kaitan ka dgn keja *#**## sengal la ni. .  :p )

Ok! Nanti tuko picture lain ya.. . Hihihiii.  (^_^)

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

bos sue tu tak paham-paham ke nak belanja sue kek cam dalam gambar tu. kak memon pun terliur : )

ibh said...

Cik ina. . Tak payah la terliur ya. Kek biasa2 ja tu. X ble lwn SR lg. . Kek besa ja. tp edit lebih tu yg buat kek tu lg nampak best tu. .
Nampaknya,bkn la dia yg nak blanja. Tp dia yg nak merasa. . Heeeee

gerhana luka said...

hee.. sapa2 pun terliur tengok gambor food kat pc ko tu sue. aku letak gambo pisang buat wallpaper lappy aku anak aku siap mintak nak makan lagi...

ibh said...

Hehehee. . Tp x la kejam mn pun kan. Lain la klu bln pose. Hihihii. Bis tu.. . Dah diaorg mintak,kn la ko pun nencari pisang ya. Maka akhirnya, jd la kek pisang ya. X gitu?

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "