Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 4 July 2011

Stanza Cinta Ku (^_^)

ASSALAMUALAIKUM..
Tak dak idea nak update apa...walau cita banyak..
Tapi nak share satu ni ja...Heeee


Tungguuuuu....
Tak tahannnn...gatai tangan juga nak mengordernya...
Coming soon....sabo menanti ni...
Mau layan cita sedih-sedih pulak sekarang ni..huhuhuhuhuhuhuuuu...
Mood..Jiwang..Sedih....Ngeeeee

-----------------------------------------------------------------------------------
SINOPSIS
Amni Sorfina hanyalah seorang wanita akhir zaman yang sedaya upaya untuk menjadi solehah. Namun..jalan yang terbentang dihadapannya selalu berombak dan tidak pernah tenang. Ujian itulah teman baik yang selalu mengikutnya kemanapun dia melangkah.

Ketika bahagia mula menyapa dirinya, ketika bunga-bunga sakura mengembang dengan indahnya, ketika dia mula tersenyum bahagia....tiba-tiba sahaja segalanya menjadi begitu menyiksakan jiwa dan menikam-nikam tangkai hatinya. Seolah-olah istilah bahagia itu bukan untuknya. Apa sahaja yang diimpikan dan diharapkan tidak pernah menjelma menjadi kenyataan. Sering sahaja Allah mengambil orang-orang yang disayangi dari sisinya. 
Bcaan penuh kerdit to Penulis : Nurull Halawati

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

pasni k.atie pinjam tau!!hikhik

JaJa'Z said...

sue..jaja takut jaja sekali terjebak order buku ni...hari tu novel kasih suci tu selamat dah jaja tibai..heheh

ibh said...

Kak Zatie: Alamak!...Ngeeee....sampai pun tak lagi..hehehhehe (ayat kedekut nih..kikikikiiii)

ibh said...

Jaja: Ja..ni sbb kes tak dapat menahan diri la ni..tu yg ter order jg tu..heeee...Kasih suci tu pun..gigih juga sue mencari...dah pertengahan cita..baru dapat bukunya...(^_^)..

ieda said...

katanya hebat cite nie .. tapi baru kelmarin tgk sekejap huhuh

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "