Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 15 July, 2011

2 hari tiada

ASSALAMUALAIKUM..
Muahhhhh!!!..muahhh!!!..Rindu plak... Baru beberapa hari tak bukak blog dah banyak benda yg tertinggal. Ni pun tak banyak blog yang dapat sue singgah....

Sat lagi nak gerak pi Kursus dah...Ahad baru balik..Kompem penat...Blog tak update lagi...
Sekarang ni..tak ada masa sangat nak bukak komputer..Balik keja ja..terus masuk dapur..masak apa patut sambil-sambil main dengan baby Amsyar....Kalau dah main dengan Amsyar..bleh jadi  tak perasan dah lewat...Kemas-kemas rumah...Kul 10 dah tido..Tu ja la rutin sue semenjak dua menjak ni..(^_^)...

Maybe..minggu depan kot..baru free skit...Time tu sue up projek membaking dan menjarum  ya...Dalam pala ni banyak perancangan..Heeee....Tungguuuu...

Now...sue nak rilek-rilek sat...Sampai tempat kursus nanti kompem tak bleh rilek...Hai..lama tak buat aktiviti lasak-lasak ni..Macam mana lah agaknya ya..Jangan sue pancit sudahh..kikikikiiii...Cuaca dah la lembap..hujan..Eiiii..mula la terfikirkan pacat..lintah dan macam-macam lagi dalam pala ni..Hadoi aiii..tu la..lama sangat tak melasak..Ni la jadinya..Ngeeee..

Key..sue stop dulu..Daaa..(^_^)


1 comment:

ieda said...

windu jugak kat sue .. nanti senang2 ke rumaha kak tau ! :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "