Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (7) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (240) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (16) Menu Mudah (13) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (2) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (19) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (3) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (9) Wishlist (6)

Semua nak cepat........Update + Sakit

ASSALAMUALAIKUM..
Tengok tajuk pun ntah apa-apa ntah ja kan....Semua nak cepat ja...Idea tak da..Mood tak da...Gambo masak-masak tak da..Gambo menjarum pun tak da...Sebab dua aktiviti tu sue kurangkan dalam minggu ni...
Cita ja ada..tapi tak terkeluar sebab idea tak da kan..heeee...

Sekarang ni ditambah lagi dengan sakit-sakit badan lak...Ni gara-gara terjatuh tadi la ni.....Sakit ja hati bila ingat..Macam nangka busuk ja jatuh tadi..nasib tak da orang...Ngeeeee....Sekarang baru terasa sakitnya...
Tapi la ni sue...gigih juga menaip sebab nak update pasal N3 ni ja..Ngeeeee...Baru sampai hari ni..Sukeeeeee..(^_^).....

Dengan keadaan macam ni..nampaknya..kena banyak rehat ja lah..boleh la layan benda NI ja..(^_^)....Hope jangan demam sudah.....Huhuhuhuuuuu
 

1 comment:

ieda said...

sabar ya dik .. nanti kalau mood tu dah ok .. singgah umah akak tau :)

Creamy butter chickens

Buat kali pertama mencuba buat menu ni. Selama ni tengok saja. Tak pernah nak rasa or nak buat. Tapi ada satu hari tu, hakak terambil s...