Semua nak cepat........Update + Sakit

ASSALAMUALAIKUM..
Tengok tajuk pun ntah apa-apa ntah ja kan....Semua nak cepat ja...Idea tak da..Mood tak da...Gambo masak-masak tak da..Gambo menjarum pun tak da...Sebab dua aktiviti tu sue kurangkan dalam minggu ni...
Cita ja ada..tapi tak terkeluar sebab idea tak da kan..heeee...

Sekarang ni ditambah lagi dengan sakit-sakit badan lak...Ni gara-gara terjatuh tadi la ni.....Sakit ja hati bila ingat..Macam nangka busuk ja jatuh tadi..nasib tak da orang...Ngeeeee....Sekarang baru terasa sakitnya...
Tapi la ni sue...gigih juga menaip sebab nak update pasal N3 ni ja..Ngeeeee...Baru sampai hari ni..Sukeeeeee..(^_^).....

Dengan keadaan macam ni..nampaknya..kena banyak rehat ja lah..boleh la layan benda NI ja..(^_^)....Hope jangan demam sudah.....Huhuhuhuuuuu
 

Comments

ieda said…
sabar ya dik .. nanti kalau mood tu dah ok .. singgah umah akak tau :)