Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 6 July 2011

Semua nak cepat........Update + Sakit

ASSALAMUALAIKUM..
Tengok tajuk pun ntah apa-apa ntah ja kan....Semua nak cepat ja...Idea tak da..Mood tak da...Gambo masak-masak tak da..Gambo menjarum pun tak da...Sebab dua aktiviti tu sue kurangkan dalam minggu ni...
Cita ja ada..tapi tak terkeluar sebab idea tak da kan..heeee...

Sekarang ni ditambah lagi dengan sakit-sakit badan lak...Ni gara-gara terjatuh tadi la ni.....Sakit ja hati bila ingat..Macam nangka busuk ja jatuh tadi..nasib tak da orang...Ngeeeee....Sekarang baru terasa sakitnya...
Tapi la ni sue...gigih juga menaip sebab nak update pasal N3 ni ja..Ngeeeee...Baru sampai hari ni..Sukeeeeee..(^_^).....

Dengan keadaan macam ni..nampaknya..kena banyak rehat ja lah..boleh la layan benda NI ja..(^_^)....Hope jangan demam sudah.....Huhuhuhuuuuu
 

1 comment:

ieda said...

sabar ya dik .. nanti kalau mood tu dah ok .. singgah umah akak tau :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "