Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Ramadhan datang lagi and N3 terakhir untuk bulan ni...

ASSALAMUALAIKUM..
Alhamdulillah...ramadhan datang lagi..Bulan yang penuh dengan keberkatan...Marilah kita sama-sama menghayati erti ramadhan dan sama-sama mengumpul sebanyak-banyaknya ibadah dalam bulan ni...
Janganlah sia-siakan peluang kali ini kerana entah-entah inilah Ramadhan terakhir buat kita.


Credit to iluvislam.com


And buat semua sahabat sue dialam maya ni..Sue mohon ampun maaf andai ada tersilap kata sepanjang perkenalan kita...Maklum la..sebagai manusia..kita tak lepas daripada melakukan kesilapan.



3 comments:

K.Nor said...

selamat berpuasa sue .. sahur tak td? hehe

ibh said...

Selamat berpuasa kak Nor..sue sahur minum air ja kak..Masak sardin and telur masin tuk hb...Heee..Tu ja...Tak lalu nak makan pagi2 ni...

Alin Marlini said...

Salam Ramadhan ... tak sabar mau berbuka..kekeke

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...