Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Terganggu betul la fikiran......ni semua sebab...

 ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni Isnin...Monday Bluess (alasannn)...Mood Kureng..Tak mo cakap sangat...Heeee....Tapi sebenarnyaaa... I pose hari ni...Hazabnyalah nak menghabiskan 3 hari lagi ni..Tu la..suka sangat bertangguh-tangguh lagi..Pandan muka la ya..


Sekarang baru kui 1.30..perut tak lapo..nafsu ke arah makanan tu tak der..walaupun baru lepas skodeng Nasi Daging Kak dayang yang mables tu tadi..Tapi....ada satu ja yang sangat-sangat mengganggu pala otak sue kala ini...Ni memang penyakit biasa yang sue hadapi kalau pose or bulan pose...

Waaaa..teringin nya nak MINUM AYAQ SIRAP....Leleh ni.....
Tengokkkk..se jug..i bayang kan tau..heeeeee
Tengok!!..Senang ja kan nak bagi anak pak Hassan ni makan..Sangat tak memilih...Sue boleh tergoda just dengan Air Sirap saja..Ngeee...Teruk..teruk.......

Tak sabooo nak balik....Ngeeee...

1 comment:

Ijan said...

aduhh sedapnye sirap tuh... tengok bulan tak pose pun tak tahan. kalo bulan pose esok tak tau ler.heheheh

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...