Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 29 June 2012

Tahniah utk Otai2 GMM




Assalamualaikum. Salam pagi2 jumaat.
Semangat betul, tercelik mata kui 2 pg terus bkk fb. Hehehe. . Hampeh ja kan, bknnyanakterus solat tahajut ka.
Ni penangan tido awal la ni. Dah terjaga awal. Hb pun sama, tp dia lain la. Tido awal sbb nak layan bola rupanya. Makanya, dipagi yg hening ni. . Idak la i dapat tido balik dgn lena. Bergema bunyi prit sana prit sini. . org duk sorak2. Huhuhuuu, .bertabah la. Dah laki hantu bola, mcm ni la lagunya.
Ok! Teruja jg nak share gambo ni. ( copy from wall Kak Nor, Norsha n Norasikin ).
Tahniah utk diaorg. Suka sgt bila tgk gambo dia org duk poding dalam majalah AROMA n Wanita.
Tahniah again untuk Kak Nor, Noorsha, Kak Yatie and Kak Ct and jg pada lain2 yg masuk mag ya. Lepas ni tggu pula kemunculan Ros lagi. ( dia tgh bz tu pilih gambo best2 nak share..kan ros kan..kan..). Heeee
Bangga tau jd kawan u all sume. Thanks, jg to u all yg sentiasa berkongsi hasil masakan. Tau tak, u all la penguat minat sue nak bereksperimen di dapo ni.
Hidup GMM! Ceh!. . Gila ja kan. Sue pulak over semangat pg2 ni. Heeeee. . .
Last! TAHNIAH semuaaa. . Love u all.
(passtt!!! Mcm mn nak susun gambo elok2 ya klu gn blogger droid ni.  X bp berkenan la nak update blog letak gambo. X ble nak susun gambo elok2)

Published with Blogger-droid v2.0.6

16 comments:

inahar ali said...

salam rindu sue..tgh ngantok ke tu? almaklumler pkl 2 pagi dh bangun..hehe! ohhoo..akak nk pi beli la majalah2 tu seme..nk wat simpanan! tahniah kt diorang..

gerhana luka said...

aku berjaga malam sbb anak kecik takmo tido sambil tak tido ngadap la lappy hee... sib baik my hubby tak layan bola dia cuma layan F1 so aku tak sakit telinga tetengah malam buta.

kasihredha said...

salam kenal sue

K.Nor said...

hehe.. dah siap tayang kat blog dia sebelum akak sempat tayang kat blog akak ya.. cpt betul! hehe.. mekasih banyak2 sue sayang.. muah.. muah.. utk sue :)

mekasih doc ina :)

sudipVSsenduk said...

tahniah buat mereka.. akak mampu masuk majalah sekolah je... huhuhu

kak ina kl said...

alhamdulliah..tahniah buat blogger masakan yang telah di iktiraf..
akak ni masak bolehlah..nak ambik gambar cantik tak pandailah pulak

ibh_sue said...

Kak ina. . Sue ni msk x bp pandai ambik gambo pun x seberapa jg. Tp akk pun dah mcm retis jg tau. Popular gitu. Sp x kenai kak ina kl. . Heee. .

ibh_sue said...

Hehehee. . Akk! Masuk majalah jg tu kan. Ok la tu. . :)

ibh_sue said...

Muahhh. . Muahhhh. . :)

ibh_sue said...

Sama juga. Salam kenal dr sue (^_^)

ibh_sue said...

Kak ina. Tido awal sgt. Tu yg terjg awal. Nak tido blik, gguan pulak. Sue pun nak pi mencari jg majalah tu. Nak bwt koleksi. Heeee

ibh_sue said...

Hadoiii. . Tu lah. Sakit ja ati. Ko tau, sudahnya tb tgk dia. Dia terlena balik dpn tb. Sbb tu biasanya aku x kesah dia tgk kat mamak ja. X la ggu aku. . Hihihihii. .

Nieza said...

tahniah buat semua GMM yg masuk majalah tumpang gumbira juga..mana tau turn sue pula lepas ni..:)

ibh_sue said...

Nieza. . Sue x kot. Klu nieza mgkin kot. Heeee

Shahriah Abdullah Novelis said...

Sue.. semua terbaikk!!! tumpang bangga ni.. hati berbunga-bunga :))

ibh_sue said...

Kan kan. . Kak sha pun terbaikk jg. Dah popular mcm retis lg tau. :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "