Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 30 June, 2012

Gadjet baru


Taraaaaaa. . . Gadjet baru. Erk! Gadjet ke? New mesin (idak la baru pun) masuk rumah ni. Hope x jd gajah putih la. Walaupun antik tp gn karen ya u all. Heeeee. . 
Mesin sedia ada ble simpan la bg dia rehat. Yg ni harus dilenjan pula. Kurang2 kalo x gn tuk menjahit. Kita gn tuk buat eksesise kaki ya kawan2 ngeeeee.  
Dah! Nak cita tu ja. Mata x mo lelap pulak ni. Sambil blogwalking, sambil jeling2 mesin ni. Tu yg terupdate tu. X pa la, sue abadikan dia dalam blog. . Kurang2 tua nnti tau yg sue pernah ada mesin antik dlm romah ni. Kot2 la time tu anak2 dah lempaq pi kuar rumah benda ni. Ngeeeee. . Heee merapu dah tuuuu. Ok! Dah. . Gud nite all. :)
Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

gerhana luka said...

ni la dia yang di namakan kerja goyang kaki je duit masyukkk... antik mesen jait tu ya apa lagi sue xsesais la hee...

ibh_sue said...

Pandai la. Camtu hari2 aku nak goyang kaki ja. Kikikiii. . .

sury_masury said...

kite pun ado gak..x guna2 lagi pun mak punya bwk g kl..hehhehe

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "