Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 16 January, 2011

Ya..sudah update...

Ermm..masih tiada n3 terkini yg berilmiah ,tiada acara main masak2 dan tiada n3 luahan perasaan....
Mood tuan blog sedang kelaut cina selatan buat masa ni....

Jadi..untuk itu korang layan ja lah gambo ni ya....Buat jamu mata korang..
Terutama buat my silent rider yg rajin skodeng rumah ni...Jangan tanya lagi kenapa belog tak diupdate ya....Erkkk!!!!!..



~ Pic Google ~



Apa motif?...
Tungguuuu.....



8 comments:

miss sue said...

honeymoon yer honey =P

Amni said...

cantik gambar ni dear.. suka! tunggu la ni.. hehe

Mia-Ina said...

MESTI GI HONEYMOON NIE KAK SUE

Anonymous said...

Sue.

Bahagia bila lihat Laut China Selatan. Sayu deruan ombak menghempas pantai. Memang gelora ombak pantai jadi mangsa. Fuuuh tenang bila berada di sini nyaman jauh dari riuh kota.amarmzy

cikmin said...

wah..ini mesti nak makan hangin ni kan..aduii bestnya... :)

ieda said...

haaa xplain cepat dikk ..
apa motif nie ??
heheheh

acer said...

saling follow dunk
kalu mw http://easyonlinex.blogspot.com/ follow
nanti q balik follow

Anonymous said...

Sue

Kalau sue nam berihat ke pulau2 begini mengadap laut china selatan yang tenang ... untuk menghirup udara segar bersama keluarga atau nak honeymoon ... ke Perhentian .. tenang dan menyamankan .. jauh dari riuh pikuk kota .. boleh diuruskan.amar_mzy

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "