Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

SALAM KEMERDEKAAN

Pic kredit to Google

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Selamat pagi (^_^).
Alhamdulillah..celik mata hari ni masih lagi boleh bernafas.
masih diberikan kesihatan yang baik hari ni..
Masih boleh menyedut udara yang segar pagi ni tanpa asap jerebu.
Picture credit to Google

Syukur alhamdulillah, hujan semalam dapat mengurangkan bau asap jerebu..Harapnya hari ni cuaca baik lah sampai kepetang. (^_^)

Cuti satu hari..banyak urusan kena diselesaikan hari ni. 
Macam lipas kudung sikit pagi ni menyiapkan sarapan.

Nah..Menu sarapan pagi ni. Nasi lemak and the geng (^_^)
Alhamdulillah..berselera boss makan ..Hehehehe.. Kalau dak tadi kita sarapan karipop saja lah ya. Tu pun karipop frozen sajok. Hehehe



Okeh lah..Daaa..selamat bercuti ya.(^_^)

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...