Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (1) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (5) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (233) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (13) Menu Mudah (9) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Cak!..

Assalamualaikum..
Berapa hari tak up apa-apa kan. Tak dak mood + letih balik dari kampung. Ni pun just nak sapu-sapu habuk ja..hihihihihi.. 

Tak pa la..daripada tak ada benda nak tengok..Sue letak la picture yang tak cantik pun sebab diambil guna tab ja..Tapi sebab pemandangannya cantik kan, maka jadi cantik juga la gambo tu..huhuuuu..mula melalut la tu.. Dah!..jamu mata ja la ya...Ni betui- betui untuk cuci mata tau. Memandang alam semulajadi tu boleh buat kita tenang tau...Ngeee







5 comments:

Kak Sam said...

ok le tu.

nOOrsha said...

waah memang cantek pemandangan tu..kat kedah ek? ke perlis.. seronoknye kat kampung ade sawah :)

ijan said...

Gambar2 ni buat saya teringat kat kampung :(

ibh said...

Cantik kannn. . Ni kat Perlis la sha. Kg cik hb :))

ibh said...

Oh ya ka. . Mesti rindu nak balik kg kan.

Masak Asam Ikan Kering Haruan

Assalamualaikum. Sesuai sangat rasanya menu asam masam macam ni kalau untuk menu bersahur. Biasa la kalau pagi  tu memang tekak li...