Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 9 February, 2012

Cak!..

Assalamualaikum..
Berapa hari tak up apa-apa kan. Tak dak mood + letih balik dari kampung. Ni pun just nak sapu-sapu habuk ja..hihihihihi.. 

Tak pa la..daripada tak ada benda nak tengok..Sue letak la picture yang tak cantik pun sebab diambil guna tab ja..Tapi sebab pemandangannya cantik kan, maka jadi cantik juga la gambo tu..huhuuuu..mula melalut la tu.. Dah!..jamu mata ja la ya...Ni betui- betui untuk cuci mata tau. Memandang alam semulajadi tu boleh buat kita tenang tau...Ngeee







5 comments:

Kak Sam said...

ok le tu.

nOOrsha said...

waah memang cantek pemandangan tu..kat kedah ek? ke perlis.. seronoknye kat kampung ade sawah :)

ijan said...

Gambar2 ni buat saya teringat kat kampung :(

ibh said...

Cantik kannn. . Ni kat Perlis la sha. Kg cik hb :))

ibh said...

Oh ya ka. . Mesti rindu nak balik kg kan.

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "