Salam jumaat

Assalamualaikum. Selamat pagi (^_^). Syukur Alhamdulillah kita di berikan kesempatan lagi untuk bernafas pagi ni.

Syukur sangat juga sebab hari ni dah jumaat. . . Esok cuti. . Heeeee. Hari2 pergi kerja stress. . Hari2 kena hadap jem. . Nasib la kepala tak jem. .  Pagi ni sue tak mo pandang jalan yg jem tu. Gunakan kelebihan sebagai co pilot dengan sebaiknya. . Bukak fb, baca paper and update blog. . Oh! Bulan pagi ni dilindung awan, so tak boleh nak layan peling2 tengok bulan. .


Ok! Pagi ni sue ter rajin + memaksa diri untuk prepare bfast simple untuk di bawa ke office. Ni semua sebab susah nak dapatkan makanan dah sekarang ni. Dulu senang ja, agak 2 lapo turun ja bawah ada cafe. . but now cafe tu semua dah tutup. Ntah apa la yg dia orang nak buat lagi.  . .asyik la pecah ja.   Nak buat cafe baru kot. Nak keluar, tak la kot. Cuaca dah la panas kan. . Huuuuu. .


Dua hari sue keja. . menjelang petang ja perut dah berkeroncong bagai. Pagi makan simple ja. . Tengahari duk minum nesvita ja. Kompem la tak cukup kan. .hahahaaa


Tu sue just buat sandwish simple. Isinya just slice cheese, telur mata/dadar, sos cili, daun salad. Simple ja kan. . Satu bekas untuk cik hb and satu bekas untuk sue.


Ok lah. . Selamat menjamu selera bersama keluarga untuk yg bercuti hari ni and untuk yg bekerja, selamat bekerja. Daaaaa

~~~ sambung balik hadap pemandangan deretan keta di depan. . Jemmm maaa...huuuuu~~~


Published with Blogger-droid v2.0.4

Comments

adianiez AIDA said…
salam hari jumaat buat sue :)
nasib baik la kat melaka ni x brape jem. just trafik lights jer byk beno! aida buat b'fast bekal utk nurin je. aida & hubby prefer makan luar dgn frens :)

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~
ijayuji said…
Salam kak sue! kita kan kalau sandwich mcm ni suke, tp kalau lah ada hirisan ayam kan lagi sedap! :D itu kena tunggu kalau buat ayam panggang ke apa, mesti tgglkan utk buat sandwich :D
ijan said…
salam Kak Sue,
Saya pun suka hari jumaat, sebab esok kan cuti. hehe... buat burger macam ni pun best utk lunch. Minum dengan tea or nescafe, kenyang jugak :)