Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 10 February 2012

Salam jumaat

Assalamualaikum. Selamat pagi (^_^). Syukur Alhamdulillah kita di berikan kesempatan lagi untuk bernafas pagi ni.

Syukur sangat juga sebab hari ni dah jumaat. . . Esok cuti. . Heeeee. Hari2 pergi kerja stress. . Hari2 kena hadap jem. . Nasib la kepala tak jem. .  Pagi ni sue tak mo pandang jalan yg jem tu. Gunakan kelebihan sebagai co pilot dengan sebaiknya. . Bukak fb, baca paper and update blog. . Oh! Bulan pagi ni dilindung awan, so tak boleh nak layan peling2 tengok bulan. .


Ok! Pagi ni sue ter rajin + memaksa diri untuk prepare bfast simple untuk di bawa ke office. Ni semua sebab susah nak dapatkan makanan dah sekarang ni. Dulu senang ja, agak 2 lapo turun ja bawah ada cafe. . but now cafe tu semua dah tutup. Ntah apa la yg dia orang nak buat lagi.  . .asyik la pecah ja.   Nak buat cafe baru kot. Nak keluar, tak la kot. Cuaca dah la panas kan. . Huuuuu. .


Dua hari sue keja. . menjelang petang ja perut dah berkeroncong bagai. Pagi makan simple ja. . Tengahari duk minum nesvita ja. Kompem la tak cukup kan. .hahahaaa


Tu sue just buat sandwish simple. Isinya just slice cheese, telur mata/dadar, sos cili, daun salad. Simple ja kan. . Satu bekas untuk cik hb and satu bekas untuk sue.


Ok lah. . Selamat menjamu selera bersama keluarga untuk yg bercuti hari ni and untuk yg bekerja, selamat bekerja. Daaaaa

~~~ sambung balik hadap pemandangan deretan keta di depan. . Jemmm maaa...huuuuu~~~


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

adianiez AIDA said...

salam hari jumaat buat sue :)
nasib baik la kat melaka ni x brape jem. just trafik lights jer byk beno! aida buat b'fast bekal utk nurin je. aida & hubby prefer makan luar dgn frens :)

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

ijayuji said...

Salam kak sue! kita kan kalau sandwich mcm ni suke, tp kalau lah ada hirisan ayam kan lagi sedap! :D itu kena tunggu kalau buat ayam panggang ke apa, mesti tgglkan utk buat sandwich :D

ijan said...

salam Kak Sue,
Saya pun suka hari jumaat, sebab esok kan cuti. hehe... buat burger macam ni pun best utk lunch. Minum dengan tea or nescafe, kenyang jugak :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "