Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 14 February 2012

Tak ada Kek ya.. But i like it..

Assalamualaikum.
Firstly..Thank's pada semua yg wish birthday sue. Sue sangat-sangat menghargainya. Dah 33 tahun dah pun. Menambah umur lagi. Tapi tak pa la, usia ja yang menambah (eh! berat pun sama naik jg la..huhuhu..haruuu)..yang penting jiwa still muda lagi ya..Heeee...
Hidup mau happy  ya..Nanti baru lah boleh awet muda macam kakak-kakak GMM tu...Heee.
Taraaaaa...

 Amacam! Terguda tak. Heeee...Ni kalau nak buat sendiri kompem sue nangis ni. Orang yang penyabo ja buleh buat ni. Macam kakak-kakak ku semua tu..memang rajin dan kreatif, kompem boleh buat punya.




Ni hb bagi, tak ada kek pun tahun ni. Tapi ok la..i like it. Ni lagi sedap dari kek. kalo kek tu sue pun boleh buat sendiri kan. Heeee..Lawo kan..sayang lak nak potong... (^_^)

Jemput rasa la sorang sikit ya..sue dah potong separuh dah, bawa pi office sikit..Rezeki dia orang la... (^_^)


14 comments:

KhaiZa said...

hi hi hi.. memang tergoda... sib baik tak ngandung

inahar ali said...

salam rindu sue cayang..harap lom terlambat utk akak mengucapkan hepi besday wat sue ye..moga sentiasa diberi kesihatan yg baik serta riang gembira selalu..cepatla potong puding yg cun tuh..nak gak akak 2 potong..hehe! muaaaahh!!

ijayuji said...

Salam kak sue! yer yer yer kita jenis tak penyabo ahahaha.... mmg klu tgk kejadiannyer tak cantek mmg kena humban ler jwbnyer ahahaha...

ieda said...

eppy belated bday sue
sorry sgt2 lambat wish
sedapnyee kek tuu sue .. sweet je ;)

Kak Sam said...

epi belated besday. kira adik le yea.

...aida... said...

Happy Belated Birthday Sue... Walaupun kenal dalam blog je, Sue dekat di hati... kalau rumah dekat dah lama serbu rumah sue makan desert yang sedap-sedap tu. :)

ibh said...

KhaiZa: Hahaha..nasib kan,, kalo ngidam susah sue..

ibh said...

Inahar ali: Thank's Kak 4 the wish..Hahaha..buleh, ada lagi dalam peti tu..ambik sendiri ya

ibh said...

Ijayuji: Kan Ika kan..dr pd buat sakit ati,,baik beli ja. Tggu rajin and sabo baru buat..kikikiii

ibh said...

Kak Ieda: Tq Kak Ieda..Hee..Memang sedap pun kak..(^_^)

ibh said...

Tq Kak Sam...(^_^)

ibh said...

aida: Kak!..tq. Hehehee..kan..kan..kalo dekat. Senang sue tumpang mkn rumah akk ja..Erk!..hehehheee

ijan said...

Salam Kak Sue,
Happy birthday... semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... happy2 selalu ye :)

Liza Razak said...

memang tergoda bila tengok !!

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "