Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Nak naik kan mood saja

Assalamualaikum.


Saja letak gambo ni...Nak naik kan mood . Badah letih lagi dengan kerja-kerja kenduri kawen anak buah semalam. Tiga hari ligat macam robot, hari ni kat opis dah lemau semacam..Ngeee....Nanti kalau rajin sue update gambo kawen semalam ya...
Ok!..layan lagi satu pic kat bawah ni..Ni ambik mood honeymoon plak. Erk!..heeeeee



Past: Berat sudah naikkkk..huaaaaa....Sedey..sedey..kena gigih balik ni. 

3 comments:

si tuan putri kiUt said...

jomm laaa Detox dan SLIM hehehe sure badan tak letihhh malah tenaga luar biasa nanti :D

ibh said...

si tuan putri kiut: Coming..coming..tunggu ja..hihhihih

ijan said...

Mood honeymoon? apakah artinya tu? hihihi

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...