Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 28 December 2007

Sahabat misteri

Hari ni 28 disember 2007....hari bagi kami mengetahui siapakah sahabat misteri kami....Opss!..lupa nak cita...actually..sebenornya kat opis aku ni...tiap2 tahun kami buat game..." Sahabat Misteri"...Setiap seorang dikehendaki menulis nama samaran masing2...dan nanti cabutan akan dibuat keatas nama yang telah dikumpulkan....sesiapa yang dah dapat nama sahabat misterinya tu...dia kenalah rajin2 menghantar berita kepada sahabatnyer melalui pos box yang telah disediakan...Yang bestnyer...semua orang tak tahu siapa sahabat mereka tu....
Sampai pada tarikh yang ditentukan...kami akan buat majlis kecil2....dan semua orang dikehendaki menyediakan hadiah untuk sahabat misteri masing2....and masa majlis tu nanti lah baru tahu siapa sahabat kita tu nanti.....

Untuk hari ni...aku dah belikan hadiah yang cukup bermakna untuk sahabat misteri aku tu....So far..hadiah yang aku bagi ..dah tentu orang tu akan simpan...sebab hadiah tu memang berguna....

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "