Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 26 December 2007

Malangnya nasib kerana hati...

Ya Allah apalah malangnyer nasib hari ni....tetiba plak laptop ni jadi bengong....mula2 dia 'hang' jer pastu terus padam terus tak leh bukak...Mampus aku...dah la laptop ni laptop adik aku....kira baru lagi lak tu.....Nasib baik la setelah aku tengok..warranty nyer masih lagi ada....Kena pergi hantar servis center la nampaknyer....Dah la..aku nyer masih lagi kat kedai...bikin susah ni......eemmm...ntah bila la orang kedai tu nak tel aku...Agaknyer laptop aku tu belum direpair pun agaknyer...diperam jer kot....dah lama gak la aku hantar tuk repair...tak sempat jer nak follow up.....Nampaknyer balik hari ni kena gak la pergi jenguk sat kedai tu..tanya kabor laptop aku tu.....
Camno aku nak wat keja ni...Tu lah!..aku dah banyak kali suruh suami aku beli desktop jer..senang skit...tapi dia tak mau....Aku tak kira..tahun depan aku tetap jer...aku nak beli gak satu desktop...senang skit....
Emmmm...nasib...nasib.....Haiiii...harap2 tak der paper la nak nyer jadi kat laptop ni.....

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "