Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Teringin

Assalamualaikum...Ntah apa mimpi, pepagi lagi dah meroyan teringin nak makan Mee Udang.
Memang lama tak buat pun. Last buat masa raya pose hari tu. Siyes, semenjak dapat resepi mee udang Ros ni, sue dah jadi penggemar Mee Udang dah. Sebelum ni, sue tak pernah pun minat nak makan Mee Udang..sebab tau dalam tu ada udang kering. Tapi rupanya, walau ada udang kering..sangat sedap hasil kejadiannya rupanya..kikikikiii...Thank's Ros sebab bagi resepi yang sangat sedap..memang kena dengan selera akak.

Layan gambo ja la jawabnya...Nak resepi rujuk sini na...Ujung minggu ni baru bleh projek masuk dapur balik...Hujung minggu baru nak pecah diet..Bagi peluang kat diri makan sedap...Ngeeeee..Duiiii..Dapppnyaaaaaa.... (^0^)

1 comment:

cheqna said...

macam besh je..kena try gak r

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...