Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 4 March 2013

Semua dihujung jari dengan eMall


Assalamualaikum.
Haisshh!!!..Kegilaan makin menjadi- jadi. Ni sejak tengok Madamlala la ni. Ringan ja tangan nak klik beli. Dah menjangkit hokey.

Siyes! Terguda sebab murah- murah harga yang ditawarkan. .Dua magazines boleh di download free ya..   Lepas ni beli novel pulak. Tak payah bawa ke hulu ke hilir novel yang berat- berat dah. Semuanya dalam tablet ja.

Tapi satu ja yang buat penyopingan terhad sikit sebab kalau guna tablet pembelian menggunakan kad kredit. So, kena juga buat pembayaran guna website. Cari nahas kalau pinjam credit card hb. Kantoi nanti, naya ja..Kui3

Stakat ni sue beli buku- buku resepi ja dulu sebab murah. Magazines tu mana yang menarik ja, sue beli.

Untuk info korang boleh bukak web eMall ya.  Kalau yang gunakan Android boleh ke Play Store, taip ja eMall. Apa lagi download ja..  Senang, semua dihujung jari .... (^_^)


4 comments:

Lily Jaafar said...

wah! ide bagus ni..tiru jugak! emall kiteeee :))

Yumida Huda said...

sronok membeli secara online kannn..mudah
follow sini..jemput ke blog yumida

Sury Abil said...

Oooo..gitu ye..kite xde kk ni..hb ada lh..mmg tak kasi punya nk beli2 online ni kalu x ada kepentingan..:-)
Kalau buku resepi maybe blh konsider lg kot.

Madam Lala said...

bahahahahah dah tersampuk jugakkk eh
senang kan?
kan kan?
tak sangka lak entry ni ada, bru perasan...
hahahaha
keep up membeli eh...!~!!

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "