Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Hasil kerastangan pepagi buta

Assalamualaikum..

Jamu mata dengan hasil keras tangan yang tak seberapa. 
Kes mata segar bugar.Kui 2 pagi masih tak mengantuk. Marilah kita buat senaman tangan dan jari jemari ya. Nak menjahit..Takut bising pulak..maka terhasil lah menda ni. Ni namanya Pin  Bunga Riben. 

Dah jemu menjahit, meh kita update belog pulak ya.
Hari ni saya sangat suka kerana cik hb berbesar hati meminjamkan saya menggunakan laptopnya sesuka hati ya. He3. Blogwalking lah sepuasnya..Updatelah apa yang patut dengan senang hati. makanya blog Suka- Suka Untuk Terapi diri pun berupdate juga malam ni....



2 comments:

Nooriah Abdullah said...

salam Sue, lama tak jenjalan sini keras tangan pun cantik tu macam lembut tangan jugak nampak nya tu...

ieda immi said...

rajin sue ! ;)
cantikk

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...