Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Detox

Salam...

Meh nak cita sikit...He..hee...Hari ni hari ke 2 sue buat detox....Rasa macam ringan skit badan ni...Sue macam biasa ler akan ambil Inte Cleanse untuk detox....Sonang yo..tolan jo terus...Maklum la..penyakit M kan masih ado lagi....So nak buat jus2 detox bagai..tak sompat (maleh sebona eh..he..hee)


Haaa..ni lah dio Inte Cleanse tu

INFO PRODUK

Digunakan secara tradisional untuk membersih dan membina usus, melawaskan pembuangan najis, melegakan sembelit, menurunkankan berat badan (obesity), stress, metabolisma rendah, penghadaman & paras hormon rendah.






Di bawah ni pulak krim favorite sue yang selalu sue guna bagi nak menghapuskan LEMAK & SELULIT yg bertapuk kat badan ..heee



INFO PRODUK


Adunan semulajadi 100% tanpa kesan sampingan menghapuskan LEMAK & SELULIT secara semulajadi. Di antara faedah be~One multi gel adalah :
Membantu memecah lemak (perampingan).
Membantu menghilangkan selulit.
Membantu memulihkan sengal-sengal badan dan sakit sendi.
Membantu melegakan sakit gigi dan sengatan bisa.
Membantu mengatasi masalah sakit kepala dan migrain.
Membantu melegakan sakit perut dan senggugut
Membantu memanaskan badan
Membantu mengatasi masalah melecur
Baik untuk tujuan mengurut

Key..terpaksa stop dulu..nak buat perjumpaan dgn Mr T la...Perut ni memulas plak..Heee..hee





No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...