Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Hee..dah ingat

He...hee..akhirnya...sue dah ingat dah macam mana nak buat kotak yang cute2....banyak jugalah kertas yang renyuk dikerjakan....Hudaa...hee..hee..akak dah ingat la..kira ilmu uda tu tak hilang lagi lah..cuma tersorok skit jer dicelah2 otak ni kot....Hee..hee..bikin kecoh jer kan..buat kotak yang senang macam makan kuaci tu pun nak kecoh satu alam...hee..hee




Ta...daaa...tengok ni....jadi dah..



Lagi....gambo kotak yang siap....


Siap....kotak dan penutupnya sekali....

Nak lagi cantik..bleh la hias dengan bunga dan riben..or gunakan kertas yang bercorak..lagi cantik....Kemaskan skit..taruk span kat dalamnyer leh jadi bekas barang kemas...Orrr..wat cenderahati untuk tetamu...

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...