Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

PortaWiFi Celcom

ASSALAMUALAIKUM..Salam jumaat semua..
 
Korangg kan..pantang jumaat semua menghilang.  Orang ni ja yang rajin sangat jadi penunggu kat opis ni. Hehehehee..
 
Meh nak cerita skit pasal benda ni..PortaWiFi Celcom .Macam best la pulak sesangat. Almaklum la part yg boleh guna ramai2 tu yang paling sue suka tu. Sebab kalau dah kat rumah memang akan berebut tablet dengan hb. Broadband sue sim cardnya sue dah bubuh dalam tablet. Modemnya simpan macam tu ja. Tak guna pun. So, bila ada ni mungkin tak payah berebut kot..Boleh bukak guna hp, laptop and tablet. Hadoii aii..Tapi still mengharap boleh dapat desktop sebenarnya dengan line internet yang laju. Walau teringin nak guna UNIFI tapi still masih setia dgn line broadband celcom ni..
 
Yang paling best sebab boleh gunakan dalam keta ya tuan puan..Huuhuuu I like it...Meh kita trade in modem weh...Try yang ni pulak.
 
More info u all boleh masuk laman web CELCOM ya..Pi baca sendiri kat situ.. (^_^). Boleh pi husya blog SEPET juga..kat situ dia ada siap tepek gambo port tu kat keta lagi..Huuuu tu yang buat teruja tu.. (^_~)
 

4 comments:

Sury Abil said...

Tethering je senang...x berebut tab....cam wifi jgak...:-)jimat x yah pasang wifi celcom uhuu

ibh_sue said...

Apa tu? Tak pernah dengar la..Kena google nih ..Heee

Rima Alliq Entertainment said...

tengok ni saya rasa yang sama http://rimaalliq.com/jangan-beli-modem-yang-maxis-sediakan-ini-zte-mf70/

Engku Aziz and Ku Salwani 's Daughter said...

******New Promotions******

FREE portaWIFI Device (RRP: RM159)
RM "0" Upfront Payment/Deposit

BASIC Package
Monthly Commitment RM68
Volume 4GB

ADVANCE Package
Monthly Commitment RM98
Volume 6GB

PRO Package
Monthly Commitment RM138
Volume 10GB

Interested to buy?Do contact me.

Aishah-0199565820
aishah.aziz@celcom.com.my


Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...