Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 30 January 2013

Fatin jadi Ramli

Situasi malam tadi...
Nak pejam mata dah wehh..
 
 
Elok letak kepala, hp berbunyi. Miss call saja pulak tu.... :P
Pandang hb yang dah lena diulit mimpi..Lepas tu masuk sms..
 
 

Ekekekekeee.. Baik punya jawapan. Sekali sue jawab RAMLI...terus senyap.
Sian budak tu gamaknya.(kompem budak nih..Sebab tgk sms dia  tu pun dah tau).. Haishh!! la..Lately ni selalu sangat ntah sapa-sapa muncul.
Tapi budak malam tadi tu kira beruntung juga la sebab sue layan juga..Kui3..
 
 
Contoh mcm sms kat bawah ni la...Sorry naik lori la sue nak balas ya... Yang ni lagi haru, dua tiga hari dia sms sue minta sue call back dia. Siap call sue pukul 1 lebih...Hadoiii la. Terdesak sangat ko ya..
 
 

U all mesti pernah kena macam ni kan..Bab- bab sms ni bahaya weh..Macam- macam boleh jadi. Boleh buat gaduh laki bini pun ya juga . Heee... Pagi tadi cerita dengan cik hb, dia pun gelak. Hahahaaa... Siannn budak tu..


6 comments:

cheqna said...

cheqna pernah kena...
suh hubby jawab baru budak tu percaya..

MaMa Rey said...

kesian juga budak tu..agaknya terdesak sangatla tu..
sy pun pernah mengalami situasi macam ni..

Nooriah Abdullah said...

hahaha macam2 je kan, tu belum lagi msg dpt ribu2 dan juta2 tu aduiii sapa lah punya keje ni agaknya ya Sue..

Sury Abil said...

ada org nk mengayat tu kot..salah no..mcm2 ado je kan...habis krdit je nk layan..hihi

Madam Lala said...

pernah kena n smpi bergaduh ngan sisepian sbb tetiba ada no yg tak dikenali sms SAYANGGG BUAT APA..

adoi ai!

gerhana luka said...

baik punya jawab hee... aku memang tak layan sms yng merepek2 ni buat abis kredit je hee.. kalau cik abe aku plak dia akan call balik tanya sape.. buat banyak bil aje tu yang aku marah hee... kalau orang tu nak menggatal sia2 aku maki ha.ha.ha lagi naya ko.

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "