Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 12 February 2013

Tq Allah

ASSALAMUALAIKUM.
Today is my Birthday....Punyalah hai..sungguh memang lupa  bday sendiri.
Thank's banyak-banyak pada semua yg wish kat hp dan fb.Sue hargai doa-doa kalian semua.

Sue kat kampung.. line tersangat la lembap. memang tak online sangat.Sebab tu tak perasan juga.
Alhamdulillah..Berbanyak- banyak syukur kepada Allah kerana diberikan kesempatan lagi hidup diduniaNya ini. 34 tahun dah pun. Tak ada apa yang nak dirahsiakan. Setahun lagi bertambah usia. Amalnya masih kurang lagi. Doa dan harapan di masa depan tentulah mahu yang terbaik. HanyaAllah yang mengetahui. Yang penting semoga Allah sentiasa memberikan rahmatnya kepada sue dan semua orang. 

Apa yang direnung di luar jendela?..Macam-macam..Heeee...  Lastly..THANK YOU SO MUCH pada semua yang wish ya. love u all... (^_^)

Merenung ke luar jendela sambil menginsafi diri.

5 comments:

HomeKreation said...

Dah wish kat FB, nak wish kat sini juga.... HAPPY BIRTHDAY Sue cayang! Jangan menung lama2 tau!

Amie said...

Happy birthday Sue... moga sentiasa beroleh kebahagian dunia dan akhirat.

Sury Abil said...

Happy besdy to u..xde munge le nk bgi...wish je lh ye :-D diberkat usia mu tuk hari2 yg akan mdatang dan semoga apa yg dihajati akan termakbul..amin!

eynda said...

Happy birthday lagi sekali...dah ucap kat fb kan hehe... btw...age is just a number kan ;-)

Nooriah Abdullah said...

happy busday Sue tak sempat nak wish kat mana2 pun, fb ig tapi masih sempat wish kat sini, semoga tahun ni bertambah usia bertambah iman dan takwa dan bertambah rajin memasak heeee semoga yg baik2 milik anda Sue..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "