Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 31 December 2012

Taman Negara


Assalamualaikum..Ada yang rindu i tak?..Ekekekeke..perasan ja kan. Bajet galamer ala bloger popular gitu. Kui3.

N3 cuti-cuti mesia still pending lagi. Tak ada idea nak tulis apa. Hari ni update sikit-sikit cerita Taman Negara sebelum masuk tahun baru. Ni kira n3 hujung tahun jg la ni ya.

 Akceli ni bukan bercuti pun. Tapi ni lebih pada aktiviti jabatan. Balance la..ada stress dan enjoy. Siang malam pecah pala duduk dalam dewan kena juga ada aktivi yang menyihatkan. Betul dak..Hehehehe..

Just nak share keterujaan sue dengan keindahan alam semulajadi di sana dengan teman- teman. Siyes..memang tenang sangat masa berada di sana.

Meh! Kita tengok gambo saja ya.


Tiga hari dua malam. Stay di Woodland Resort, Kuala Tahan. U all boleh pi kat web diaorg ya. banyak aktiviti yang disediakan. Semua aktivitinya adalah best ya.. :))



 






Apapun..Paling best selain pi Taman Negara ni adalah..percutian sue dari Utara ke Pantai Timur.  Pertemuan dengan geng masak popular paberet sue itu..sapa lagi kalau bukan Kak Nor. Tahun depan i buat N3 pasal tu ya ( gila betul bz lah, sampai tahun depan baru nak update..kui3).. Hee..N3 hujung tahun ni sue update ni ja dulu... (^_^).
Ok all..SELAMAT TAHUN BARU 2013.

 

4 comments:

zila norazila said...

heppy new yer sue..:)..tgu n3 n kak nor tue yer..:)

Nooriah Abdullah said...

salam Sue..wah bestnya jenjalan tentu banyak gamba menariksss kan,terkejut jugak Sue ckp jumpa dgn kak nor rupanya kak nor lain bukan kak noor Brunei heeee bila nak dtg sini jumpa kak noor sini pulak??

suri solehah said...

Macam terasa je kedinginan air tu sue....seronok tengok...

eynda said...

Akak takut tengok gambar naik perahu/bot tu!! Tapi memang berangan lama dah nak pi taman negara huhu...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "