Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 18 December 2012

Happy Anniversary


Assalamualaikum..Apa khabar kawan- kawan. Agak lama juga sue tak update. Kesibukan rutin harian membataskan sue nak berbelog. Tapi still update di IG dan fb.


Alhamdulillah hari ni genap 8 tahun usia perkahwinan kami. Syukur kepadaNya. Doa sue, semoga Allah sentiasa merahmati hubungan kami  dan sentiasa diberikan ketabahan kepada kami untuk mengharungi liku- liku rumahtangga. Semoga juga satu hari nanti akan ada juga kecerian yang kami nantikan dalam rumahtangga kami..8 tahun adalah satu penantian yang lama. Tapi sue sendiri boleh bersabar dan redho dengan ketentuannay.Thank's pada kawan- kawan yang wish dalam IG sue. Sue juga sentiasa mendoakan semoga kawan- kawan juga sentiasa hidup berbahagia dengan pasangan masing- masing hingga akhir hayat. Sob..sob..Eh!..tetiba tersedih lak..Huuu



Semalam balik keja kami pi makan Sate UK dekat Seksyen 7 Bandar Baru Bangi.  Cadang nak makan besar, tapi bila ingat tak mau membazir..sue ajak makan sate ja. Hb call kawan dia tanya mana tempat yang best nak makan-makan..So, kawan dia yang cadangkan restoren ni. For me, satenya sedap dan besar pulak tu. Pada yang nak rasa boleh la pi sendiri ya. Tekak masing- masing kan.
 
Okeh!..Sue stop dulu. Nak blogwalking jap. Lama betul tak jenguk rumah kawan-kawan..Banyak dah ketinggalan ketapi ni. Ok!..Daaa..
 

21 comments:

Azlita Aziz said...

Amin.. amin.. amin..
akak doakan mahligai yg di bina ini berkekalan.. sentiasa dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu.. ^_^

Madam Lala said...

happy anniversary sue, semoga segala doa dimakbulkan..
aamiin...

K.Nor said...

alaa sweetnyer pengantin dlm biru muda.. slmt ulangtahun perkahwinan yg ke 8 sue.. kejap jer masa berlalu kan.. takper sue, setiap yg Allah jadikan ada sebab nya dan ada hikmahnya.. semoga sue semakin kuat dan tabah serta redha dgn segala ketentuannya ya.. semoga satu hari nanti tercapai impian yg terpendam tu.. :)

Sury Abil said...

salam cik kak..happy anniversary ye..semoga berbahagia hingga akhir hayat..in sha allah,ada lah rezeki tu nanti..:-)
cantek ar pengantin..nostalgia betul..

ibh_sue said...

Aminnn. . Tq kak Ita. :)

zila norazila said...

smoga kekal hingga ke akhir hayat..lawonya pengantin..he hhee chumiil:)

ibh_sue said...

Tq madamlala. Hope doa madamlala jg dimakbulkan. :)

ibh_sue said...

Amin. Tq kak Nor. Dulu sweet la. Skang ni kureng sweetnya dah. Hehehee Insyaallah kak, semoga Allah sentiasa memberi kesabaran pd sue. :)

Alinx Al Juma said...

happy anniversary dearie. moga bahagia hingga ke syurga, insyaALLAH. dan semoga juga kita sama-sama dikurniakan zuriat penyeri rumahtangga kita. kita usaha & doa sama2 k... muaxh!

ibh_sue said...

Sury. . Tq ya. Hahahaa. . Perantin lama. Hee

ibh_sue said...

Aminn. . Thanks kak zila. Perantin lama. Gambo 8 thn lepas tu. Eke3

ibh_sue said...

Thanks Alinx. Sue pun doakan kwn2 sue yg senasib dgn sue jg. Semoga Allah makbulkan doa kita. Muahhhh!!!!.

gerhana luka said...

Happy Anniversary Sue! eh sama tahun kita kan. ingat lagi masa kenduri U tu I n Hubby datang sehari sebelum kenduri ngan masa bersanding meriah dapat jumpa kawan2 lama.

Nooriah Abdullah said...

happy anniversary Sue smeoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat amin ya robbal alamin,ig pun lama jugak tak nmpak Sue hee

ibh_sue said...

Thanks mully. Ha ah! Aku pun tak sangka ada jg kengkawan aku yg dtg time tu. Maklum la memasing dah tepisah kan. Bila la nak dpt jumpa lg kan. :))

ibh_sue said...

Thanks kak Noor. Ambik berkat hub romantik kakak2 di alam maya,termasuk kak noor. Suka tgk akk dgn hb. Sue ada ja kak kat IG, cuma tak rancak sgt mcm dl. Eh! Ya ka? He3

...aida... said...

Happy Anniversary Sue... Semoga kekal bahagia hingga ke Syurga, :)

Yatie said...

Aamiin..aamiin ya rabbal alaamiin....moga doamu di makbulkan Allah SWT.

Happy Anniversary Sue, moga kekal bahagia hingga ke syurga. Aamiin.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY ANNIVERSARY SUE!Semoga sentiasa berbahgia hingga ke syurga.Aminnn

aini shahroni said...

happy anniversery!
sedapkan sate kt seksyen 7 bbb..
hehehe

from ::Arkitek Hati::

ieda said...

aah dah lama sue x update kan
akk lak dah lama tinggalkan FB... x suke huhuh

eppy anniversary dear !
semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa ! aminnnnnnnnnnnnnn

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "