Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 16 November 2012

Salam Jumaat


Assalamualaikum.
Sorry lama tak update. Hehehe ia- ia ja. Macam la ada yang rindukan i ni kan. Heheh o_O.
Tuan romah dalam mood cuti- cuti mesia. Habis cuti sue update balik ya.

Kesempatan ni, sue nak wish jg happy Deepavali buat rakan - rakan yang menyambutnya dan Salam Maal Hijrah juga buat semua.

Rindu nak blogwalking. . Internet slow ikut angin. Tu yang buat tak ada mood nak bw. Ni pun guna wiifi free hotel. Ekekee. . Ambik peluang marathon. . Heee.

Ok all. .stop dulu. Nak contineu jenjalan and makan-makan. Hahahaa. . Makin bolat la ko sue.  o_O

Published with Blogger-droid v2.0.8

3 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam maal hijrah utk Sue, amboiii sibuk jenjalan je ye best nya, tulah sama jugak dngn akak kalau internet slow pasti IG dulu yg di update, pastu FB, blog ni mmg kena tunggu internet full kalau tidak dok loading2 hati pun jadi panasss hahaa enjoy ur holiday..

ibh_sue said...

Salam maal hijrah kak noor. Kan kak, klu tenet slow bikin ati panas ja. Update blog kn taip byk kali. Huhuuu mau x hangit. Sekarang ni IG dah jd first pulak. Sbb tu ja sng. Snap terus upload ja kan. Heheee

Madam Lala said...

lawa selipau?

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "