Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 21 November, 2012

Miracle Food for Healthy Skin

Assalamualaikum..
Still tak ada n3 pasal food or cuti-cuti mesia lagi. Hari ni sue nak share info yang bagus juga.. Now sue pun baru tau juga..Sue copy bulat- bulat daripada page Facial First...
 
Cuaca panas, pendedahan yang kerap kepada cahaya matahari masa cuti hari tu sedikit sebanyak menyebabkan kulit sue juga tak berapa ok (cittt..jangan muntah ya..I bukan puteri lilin.Tak boleh kena matahari.kikikii)...
Bila makin berumur ni..Semua kena jaga. Tak boleh silap sikit..Hehehehe...Okeh..Meh kita renung lama-lama gambar keledek di bawah ni ya..(^_^)
 

Miracle Food for Healthy Skin

Have your skin been constantly damaged by sun exposure?

Start munching on sweet potatoes! It's protective qualities could boast large amounts of beta carotene (an antioxidant) and defend against the sun abuse.





* Opss!!! Tetiba teringin keledek manis bakar Jusco..huhuhuhuhu

10 comments:

izyantyPersonalTaste said...

baru makan keledek manis nie, buah tgan dr cameron...

JaSSNaNi said...

dah renung lama2 dah keledek tu.. siap beli hari tu kat uncle depan bank.. 2 ketul rm9.. mahal tul.. yg rebus lak tu.. kalau kat JJ yg bakor nye.. murah sket.. rm10/kg.. boleh dapat dekat 4 ketul kot.. hmmm.. lenkali nak beli kat JJ je.. dah serik kat uncle depan bank tu.. uwaaa.. ubi yg sedap..

ibh_sue said...

Izyanty..Huhuhu..sedapnya. Keledek manis dr cameron. Yg kecik2 tu kan..Yg tu memang sedap makan rebus..

ibh_sue said...

JaSSNani, Uih!..2 ketui 9 hinggit..Mahainyaa..sue pun sllu beli yg kat jusco ja. Yg tu memang kompem manis dan lemak berkrim..hehehee

chennaicakesdelivery said...

nice blog.

zila norazila said...

he hee akk teringat keledek jepun kt jusco tue..kecurr pulak..nasib opis dekat jew dgn jusco leh terjah :)

sudipVSsenduk said...

lama tak singgah sini...

suka makan keledek rebus, kalau yg isinya oren atau purple, kejap je licin

Qasey Honey said...

lama jugak xkesini..
tq bkongsi info tsebut..

pstt: sama la kita ni..xtahan dgn cuaca pns..ala2 puteri lilin gitu..hehe

Madam Lala said...

mama madam giler dgn bendaa alah ni... kat jusco ada jualkan?

Lesung Batu said...

salam kenal sue..suka baca entri mcm ni..info berguna tuk wanita2 perkasa di luar sana..hehe :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "