Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Award dari Kak Sha

ASSALAMUALAIKUM.

Tup..tup dah hari Jumaat hari ni. Esok cuti, so selamat berhunjung minggu buat kawan-kawan semua.
Sue sat lagi ni nak bertolak ke CH dah..Bukan pi jalan-jalan ya, tapi pi kursus. Walau pun pi kursus target nak menyoping sikit-sikit tu ada la..hihihihi...Pompuan..pompuan...:p


Ok!..dikesempatan ni sue nak gantung Award dari Masterchef kita..Kak Sha. Tq kak!..Sue dah lama hangkut, tp still tak sempat lg nak gantung. Sue sangat berbesar hati dengan keramahan Kak Sha. Semoga perkenalan kita di alam maya ni akan terus berkekalan.

4 comments:

Ida WaHiDa YuNus said...

nak strawberry..hhihihihi

ieda said...

hurmm arituu ada juga jenggah blog dia ;)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam my dear sue cayang wangi.. hehehe..

Macehh banyak2 sebab sudi tags Awards dari akak yaa... sayang sangat.. moga hubungan yang terjalin di alam maya ini akan kekal berpanjangan aminnn..

Wahh ke CH yaa.. bestnya... nyaman aje kan.. akak suka ke situ..:))
take care muahhhzzz

Nieza said...

Assalam sue, mesti tgh kesejukan di CH tu yer...haha jgn lupa yer borong buah stroberi bykx2 tau..hehe

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...