Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 11 May 2012

Award dari Kak Sha

ASSALAMUALAIKUM.

Tup..tup dah hari Jumaat hari ni. Esok cuti, so selamat berhunjung minggu buat kawan-kawan semua.
Sue sat lagi ni nak bertolak ke CH dah..Bukan pi jalan-jalan ya, tapi pi kursus. Walau pun pi kursus target nak menyoping sikit-sikit tu ada la..hihihihi...Pompuan..pompuan...:p


Ok!..dikesempatan ni sue nak gantung Award dari Masterchef kita..Kak Sha. Tq kak!..Sue dah lama hangkut, tp still tak sempat lg nak gantung. Sue sangat berbesar hati dengan keramahan Kak Sha. Semoga perkenalan kita di alam maya ni akan terus berkekalan.

4 comments:

Ida WaHiDa YuNus said...

nak strawberry..hhihihihi

ieda said...

hurmm arituu ada juga jenggah blog dia ;)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam my dear sue cayang wangi.. hehehe..

Macehh banyak2 sebab sudi tags Awards dari akak yaa... sayang sangat.. moga hubungan yang terjalin di alam maya ini akan kekal berpanjangan aminnn..

Wahh ke CH yaa.. bestnya... nyaman aje kan.. akak suka ke situ..:))
take care muahhhzzz

Nieza said...

Assalam sue, mesti tgh kesejukan di CH tu yer...haha jgn lupa yer borong buah stroberi bykx2 tau..hehe

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "