Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Legaaaa.....Rindunyaaaa

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..legaaa, Lama betul tak online...gatai ja tangan..Tak dapat nak blogwalking, chatting..tak dapat nak skodeng tengok food yang sedap-sedap...tak dapat cuci-cuci mata..tak dapat shoping juga..hahahahhahaaa..

Lama tak online sebab Modem broadband problem. Harii ni baru berkesempatan nak tukar modem baru...
Rugi ja...bil dah bayo tuk dua bulan..tapi dekat setengah bulan tak online..Rugi..rugi....


Hari-hari sue bila balik rumah..Bukak tb..duk ngadap channel masakan ja..AFC & TLC la duk dihadap... Tak pernah jemu..Heeee....hilang juga la gian nak tengok food kawan-kawan blogger..(^_^)

Ok!..First..untuk malam ni..sue nak blogwalking dulu puas-puas....banyak benda dah terlepas nih...Sasaran utama..rumah geng-geng masak dulu....Nak raya ni..tentu banyak menu-menu yang best kuar..Harus diselongkar tu...Tungguuuuuu..sue datangggg...(^___^)







1 comment:

K.Nor said...

welcome back sue!! patut la lama benor senyap.. rupanya BB dia buat hal ya.. rindu sama sue :)

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...