Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 5 October 2011

Baklava....Edisi dah basi...

ASSALAMUALAIKUM.
Pehh!..lama betul tak update. Selain daripada maleh...masalah broadband pun satu hal la kenapa lama tak buat n3...Tadi masa duk tengok-tengok posting..bleh plak tertengok n3 ni yang sue dah tulis sikit tapi still tak post lagi sebab tak upload gambo dalam pc lagi....

( Cita basi )
Meh nak cita pasal bakhlava ni...Sumpah!..first time tengok benda ni dalam blog Mek jiya aka Cik Kamben kita tu..Mak aiii..terliur tau.." Ko memang kejam jiya...Duk tayang gambo bakhlava yang mengancam tu. 
Siyes...sue memang teringin sangat nak rasa..ingat nak mintak kat mek tu ja..:P....   tapi pendam ja la...


Ya Allah..sue sangat-sangat bersyukur..esoknya tu, ada budak opis ni bawa baklava ni..Siap setapurware besar lagi...Sue pun..macam nak menjerit rasanya..Banyak ko..sue makan..hahahahahahaa..SEDAPPPPPP.....Betui la cakap ko Jiya..BAKLAVA ni SEDAP rupanya...Kikikiiii....


Ok..ni Baklava yang sue makan ya...hahahhahahaa.Dah!..korang pandang ja ya...Jangan duk kemaruk teringin macam sue dah la ya...Jenuh nanti nak mencariknya..kikikiiii





Tengok la tuuuu..sukaaaa tau...dalam dia ada kekacang..luar dia manis skit..tp ok la..Lelehhhhh ja....


2 comments:

gerhana luka said...

seyes aku tak pernah jumpa itu baklava macam sedap je, beli kat mana?

Alin Marlini said...

penah makan..tapi tak brp suker...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "