Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 14 August 2009

Pe cita daaaa......

Lain macam jer bunyi tajuk n3..hee..hee..tak der kena mengena langsung ngan cita nak ditulih...

Ni la bilik yang telah dikhaskan untuk sue and cik mizi bekerja ( pe cita ni....tak habis di office...buat keja kat umah plak?..huu..huu)....Sekarang ni masih semak lagi...semua menda belum susun lagi....Buku2 pun belum susun lagi..Huuuuu..sangat lah malas nak menyusunnyer....Kalaulah ada bibik kan best..senang skit keja....Yer ker?....eeiiiii...tak mau la guna khidmat bibik..teringat plak cita pasai bibik kak D nanti..hak!..hak!......Uuuuu.....tak per lah sue penat sendiri..daripada gunakan khidmat bibik....Cita kak D tu kira sebahagian sahaja daripada masalah yang boleh ditimbulkan oleh bibik ni....Huuuu....family sue sendiri pun pernah mengalami sendiri masalah ngan bibik ni sebenarnya...Huuuu...sangat2 lah menakutkan....Eiii...pe sal bleh melalut lebey2 plak cita pasai bibik ni?...

Sebahagian koleksi novel sue...
Di era remaja..sue suka baca cita2 novel remaja hasil tulisan ahadiat akashah..Hak!..hak!..rasa2nya ramai yg meminati hasil karya beliau kan....heee...hee...


Dulu masa bujang2…kalau pg keluar….masuk book store jer..mesti sangkut nyerlah 1 atau 2 novel..majalah tu usah cita lah…Memang dah tentu2 tiap bulan beli…MPH adalah antara favourite bookstore sue…Tapi tak juga…kadang2 kalau sue pg terjah kedai bukuUNIKEB kat opis ni pun…sangkut juga 1 atau 2 novel….Cuma lepas kawen ni jer..Dah tak gila macam dulu…tapi majalah…still lagi sue beli tiap2 bulan..Cuma dah kurang ler kuantitinya….skang ni kalau beli pun just Harmoni, mingguan wanita and Rapi jer….Mastika pun dah kadang2 dah beli skang ni…


Tu jer dulu cita pasai novel ni naa.....Tetiba tak der idea plak nak tulih per..Aduiiihhhhh!!!..tetiba penyakit blur datang plak...



1 comment:

fadzligenkO said...

wa..je;oesnyew tgk novel2 tu..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "