Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 1 August 2009

Curik2 masa..heee

Salam....memang lama dah tak update blog..tapi blog ni tak la ditinggalkan bersawang...sesekali sue jenguk juga untuk buang habuk..cuma untuk update N3 tu jer tak sempat....
Bulan ni sue mmg sibuk sgt...sibuk dengan keja opis..ditambah lagi sue sekarang ni tengah berkemas nak pindah umah....
Key..sekarang ni sue ada la kesempatan nak update blog ni...Sekarang ni sue ada kat Heritage Hotel Ipoh...Cuti2 Malaysia...hee...hee...baru balik dari Lost World Of Tambun....Sampai sana tadi kul 10 lebih...main2 kat tambun tadi sampai kul 3 lebih.....Ni barulah dapat rehat skit....

K..lah..enjoy lah ya...sue upload beberapa pic yg sempat diambil......Key..daaa...nak mandi dulu....




Jom Jalan-jalan..Cuti-cuti Malaysia...

6 comments:

ieda said...

ooooooooooo sue ke lost worlllld .... ahakss suka .. akak x pernah gi lagi .. terasaaaaaaaaa nak gi .... nampak cam best erkkk ..

heheheh cumei tul tucing tuhhh

Mia-Ina said...

oo..adik sue jalan2 ek.bestnya klu kak mia bleh wat cam2..aduhai, nama je cikgu aku ni..nk cuti jejalan..susah sgt...(final dh nk dekat)....good luck sue..Tgk sue mkn ok je dlm gmbar

ibh said...

Mmg syok Kak ieda...kalau budak2 lg la seronok...sue pun tak habis sebenarnya meneroka Lost World tu...besar rupanya tempat tu...

ibh said...

Mmg syok Kak ieda...kalau budak2 lg la seronok...sue pun tak habis sebenarnya meneroka Lost World tu...besar rupanya tempat tu...

ibh said...

tak per.Mia Ina.nanti cuti2 bleh pg rehat2 kat sana..main puas2..enjoy..heee..hee

Yus-HerbalifeCoach said...

amboi..sakan dia dia pi jln2 no.. x o mai shopping baju raya kat nilai ka..leh mai singgah k.yus lak..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "