Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 3 August 2009

Kemas2 lagi....

Tengok ler ni..huuuu...huuu...macam mana ni..Jenuh ler nak mengangkat ni...Novel yg satu kotak tu pun dah berat....

See...ni lah antara koleksi majalah sue...ada lagi yg belum keluarkan dari rak tu...Bila dah angkut keluar barulah terasa banyaknyer koleksi majalah, buku2 ilmiah and novel dalam simpanan sue....

Kalaulah nak pindah tu sesenang copy n paste jer kan best....Tentu2 sue yg akan offer diri untuk settlekan proses pindahkan semua barang...heee...hee..






4 comments:

Yus-HerbalifeCoach said...

salam sue..
k.yus nyer collection byk yg dah dijual sebab dah x tau mana nak letak lg dah...

ibh said...

eeeiii akak sayangnyer...sue sayang nak let go semua majalah tu....

eynda said...

Majalah2 eynda yg lama semua eynda terpaksa buang....kalau simpan dah boleh bukak library hehe..buang pun kat tempat yg org boleh kutip utk jual la....bukan buang direct dlm tong sampah :-)

ibh said...

Tu lah kak eynda..mmg ler byk pun...tp kalau nak buang or jual sayang la plak...Tahan jer lah mata tengoknyer...sbb sue ni suka sekali sekala selak balik buku2 lama tu..hee..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "