Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 3 August 2009

N3 pagi ni

Hari ni sue cuti...deman, selsema di tambah lagi dengan batuk..mau tak tenat tu...Ni menjangkit ngan abg la ni....Buat lg parah..sepanjang perjalanan dari Perak semalam..cuaca sangat panas...sooo..paham2 jer lah...Malam tu terus tumbang....Demammm....Tapi time nak pg ker...memang snguh tak larat...pala sakit...huuuu.....kalau larat sue redah jer pg kerja....Tapi fikir balik..kalau pg keja..tapi melepek gak lembik nanti nak wat per..bukan leh buat kerja pun......

Tapi yang tak bestnyer...sblum pg keja td..hubby sempat plak pesan..."ayang jangan lupa...sambil2 tu bleh lah packking barang2 kat dapur tu, bawah tangga tu and tengok2 skit barang 2 dalam stor tu yer"....ceh!..hampah tak hampah!...cam ner nak rehat macam tu...
Sooo...sambil2 tu kemas2 jg ler skit2.....

Heee...tapi disaat ni sue masih lagi tak buat per....sidai bajupun baru jer kul 11 tadi pi sidai..patut kaa..hee..hee...Uuuuuu...azabnyer lah nak pindah umah ni rupaya.....Macam mana lah agaknya orang selalu berpindah randah tu yer!....Sakitttt......

K lah..nak pack barang sikit2..sekurang2nyer bila abg balik nanti dia tengok ada jg ler isteri dia buat aper yg disuruh....( eerrr ker agaknyer dia tau kot..sue ni bukan sakit sgt pun...hee..hee)...Pape pun..sue tau dia bergurau jer.....

5 comments:

Mia-Ina said...

lor..x tahu pun sue dh kahwin...sue ni umur berapa ek? adus..sbb jrg sue sebut psl hubby

semoga smebuh ye. Nak pindha rumah ek...kemas brg elok2

ibh said...

La..ya ka..sue dah kawen ler mia...umur sue dah 30...Mia?..sue confius gak..sbb skang ni mia sllu gelarkan diri mia akak...Rasa2..cam i lg tua kot..Kena tgk profil mia lg ni..hee..hee

Yus-HerbalifeCoach said...

wah3 .. best la gitu sue sebab mia nmpk sue muda ..heheh..k.yus pun x tau wape umo mia tu actually.. cian ek demam..mkn ubat tau..

Mia-Ina said...

ceh..awat hang x habq awal2..tgk gmbr dgn kwn2..mcm ala2 kegiatan remaja..haha

yela kak sue oi...lain kali pi comment kat blog mia gunakan ":kak sue" kan mia ni fhm

aduh..mia 27 kak...huhu..tp x kahwin2 g kak...

ibh said...

heee...heee....tu gambo masa kurus mia...Tu pasai la i nak kurus balik...nak nampak muderr..heeee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "