Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)
Haa..ni lak, hasil jahit manik yang aku buat. Tak la berapa sempurna pun..Tapi itu pun dah dapat pujian gak bila orang tengok...Sebab tengah syok sangat...2 hari jer siapkan jahitan manik tu ( he..he..jahit tang lengan tangan n bawah baju jer la..) Sorry la gambo pun tak bapa ok..gambo ni diambil pun guna wedcam laptop jer,..tu yang macam ala..ala blur jer..

2 comments:

luah_rasa said...

ya ker?...saya pun minat nak jahit manik ni,tp x pandai..n x berkesempatan nk blaja...ti blh la jar ek...

luah_rasa said...

saya pun minat bab jahit manik dan manik pada baju...tp x pandai n x berkesempatan lagi.....kalu tau blh la ajar ek...

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...