Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Jamuan Raya

Seperti yang aku janjikan....aku ada uploadkan gambar2 masa majlis jamuan hari raya HUKM hari tu....


tu dia..kambing panggang...hari tu..kambing yang dimasak 8 ekor...tu pun tak cukup..ramai rupanya penggemar daging si kambing panggang ni..hee...hee

Tu dia..sakan makan..sampai dah tak kira pot mana pun nak duduk...janji dapat makan..hee...hee




Haaa..ni la dia gerai kami...cantik tak?....ok la tu...tu semua idea last2 minit jer tu...kalau idea yg berbulan2 nyer planning tentu lg gempak nyer lah.... Gerai kami biasa lah..tiap2 tahun asyik bubur lambuk jer..cuma tema dan nama jer yg berubah...tahun ni kami bagi nama bubu kami.."Bubur Lambuk Aspalela"...hee..hee..tu sempena lagu apek yg tengah tip top sekarang ni lah...



Tu..diaaa....panjang berbaris...depa2 tu semua tengah menunggu nak amik nasi beriani la tu...nasib baik la kami yg jaga gerai ni mmg dapat yg dah siap2 dibungkus....tak yah la nak berbaris panjang2...letihh...


Tu jer lah gambo yg aku leh uploadkan....papehal pun memag letih la time tu...

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...