Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 7 November 2007

Boring....

Hari ni cam boring skit.....dah la kena pg metting case-mix gak...dah tu dibantainyer metting dari kul 10 pg sampai ker kul 1 tengahari......bosan tul....part kita skit jer....tp kena mengadap kat situ sampai berjam2....nor dah tak senang duduk ajak kuar....aku kata sabor....sebenornya aku malu nak tinggalkan masyuarat tu cam tu ajer..nanti semua orang pandang..hee..hee....
Pastu kul 3 ada 'discustion' lak pasal jamuan hari raya HUKM, jumaat ni....arrrgghhh...boring nyer....tahun ni dapat tempat cam tak best jer.......tak pe...kita tengok jer cam ner nanti...ada harapan ker tak tersenarai dalam top 5, gerai tercantik tuk tahun ni....hee...heee.....
Tungguuuu..aku uploadkan nanti gambo2 masa jamuan tu yek!.....Tunnggguuuu.....

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "