Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (7) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (240) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (16) Menu Mudah (13) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (2) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (19) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (3) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (9) Wishlist (6)

Yuuu..Huuuuu.....

Salam freennn..Rindu nak berblogging sebenarnya..Tapi bila bukak jer blog...angin M, cepat sgt bertiup...Seyes sampai tahap nak jenguk umah u all pun M juga..Tapi kalau topik yg appear tu sgt menarik hati, sue jejak jg..tp nak tgglkan jejak tu..tak ler..sebab tgh M kan......


Key lah..memandangkan angin M telah bertiup ke sini..maka dengan ini sue menamatkan N3 ini setakat ini saja...Heeee....

Ok..Daaa...

2 comments:

Mia-Ina said...

alolo...rindunya pd kak sue..ingatkan kak sue menghilang kemana..

ibh said...

Wahahah..ada jg yg rindu..Blog jer yg M..tapi FB still aktif..Cuma tak rojer2 jer dgn mia ina..heeee

Creamy butter chickens

Buat kali pertama mencuba buat menu ni. Selama ni tengok saja. Tak pernah nak rasa or nak buat. Tapi ada satu hari tu, hakak terambil s...