Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 17 March 2010

Yuuu..Huuuuu.....

Salam freennn..Rindu nak berblogging sebenarnya..Tapi bila bukak jer blog...angin M, cepat sgt bertiup...Seyes sampai tahap nak jenguk umah u all pun M juga..Tapi kalau topik yg appear tu sgt menarik hati, sue jejak jg..tp nak tgglkan jejak tu..tak ler..sebab tgh M kan......


Key lah..memandangkan angin M telah bertiup ke sini..maka dengan ini sue menamatkan N3 ini setakat ini saja...Heeee....

Ok..Daaa...

2 comments:

Mia-Ina said...

alolo...rindunya pd kak sue..ingatkan kak sue menghilang kemana..

ibh said...

Wahahah..ada jg yg rindu..Blog jer yg M..tapi FB still aktif..Cuma tak rojer2 jer dgn mia ina..heeee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "