Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Yuuu..Huuuuu.....

Salam freennn..Rindu nak berblogging sebenarnya..Tapi bila bukak jer blog...angin M, cepat sgt bertiup...Seyes sampai tahap nak jenguk umah u all pun M juga..Tapi kalau topik yg appear tu sgt menarik hati, sue jejak jg..tp nak tgglkan jejak tu..tak ler..sebab tgh M kan......


Key lah..memandangkan angin M telah bertiup ke sini..maka dengan ini sue menamatkan N3 ini setakat ini saja...Heeee....

Ok..Daaa...

2 comments:

Mia-Ina said...

alolo...rindunya pd kak sue..ingatkan kak sue menghilang kemana..

ibh said...

Wahahah..ada jg yg rindu..Blog jer yg M..tapi FB still aktif..Cuma tak rojer2 jer dgn mia ina..heeee

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...