Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 29 November 2009

Sekadar jenguk ja

Salam...
Sekarang ni malas sangat nak update blog...Macam ni lah bila penyakit M dah melanda...Tapi penyakit M ni biasanya bukan lah kena pada update blog jer..kadang2 semua benda pun dia menjangkit juga...

FB pun sama..sue lah antara orangnyer yg cukup malas nak update.....Balik2 bukak sebab nak berladang ja..hee..hee ( tabiat ni hubby cukup tak suka...Sbb kalau sue dah ngadap..susah la dia nak guna tenet...Kes berebut pc la ni..) Tapi..sebelum berladang..keja2 rumah apa yg patut dah settle dulu key..heee..

Tapi hakikatnya..sue memang suka bercucuk tanam pun..( tu lah abg...sue suruh beli rumah yang luas tanahnya...senang nak bercucuk tanam...)..Tapi kat rumah ni..tehad sangat tanahnya..so tak boleh la nak bercucuk tanam sangat..Tapi kalau setakat serai, daun kari dan daun kunyit tu adalah..Ada gak cadangan tu nak buat taman herba...tapi mana nak campak bunga2 yg lein pulak tu..Takkan lah nak perkemas laman yang sekangkang kera tu perlukan khidmat pakar?...

Key lah..daripada sue terus merapu baik sue sign out dulu....Ada idea nanti sue buat n3 lagi...( ceh!..ayat mcm ler ada byk sgt peminatnya yg nak membaca n3 ni....)


Okies..Salam Hujung Minggu

3 comments:

Mia-Ina said...

mia ni msk gak FB...tp susah benar nk berladang...kenapa ntah...tp melayan note Fb no 1..:-)

ibh said...

oo ya ka..tentu note2nya bestkan...mia kalau menulis..memang mengasyikkan..hee..jujur ni...

ieda said...

salam dik ...

huhuhh rindunya .. jgn lah malas2 dik .. akak punn lom berjangkit nieh .. kalau pikir2 maleh nak bukak komp layie .. huwaaaaaaaaaa

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "