Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 31 October 2009

Sokongan untuk peserta 99HTN

Salam..waaaa...sangat lama sebenarnya tak wat N3......Mood nak berblog tu macam suam2 kuku dah.....
Hari ni tergerak nak wat n3 sebab nak bagi support buat peserta2 99HTN.....Huuuu..ingat nak gak joint..Tapi...bila piki balik..bleh ker disiplin ni?...
Tapi tak per....orang lain start esok berjuang demi 99HTN..sue pun sebenarnya esok (1 Nov) akan start juga berdiet secara konsisten balik ( Cik Wa...esok kita dah start diet tau...chaiyok!..chaiyok!..)
Ermmmm....so malam ni dah kena plan ni....pe menu nak makan esok....Errmmm kena jenguk umah mia ina, ika, kak eynda, kak ieda n yg lein2 ni....C n P menu diorang.....Mereka ni antara org2 yg dah berjaya dengan diet diorang....Tabik spring pada diorang..he..hee
Key...pada yang nak tahu tentan cabaran 99HTN ni bleh ker umah Zel na...
And
CHAIYOK
kepada semua peserta 99HTN....

4 comments:

Mia-Ina said...

salam kak sue..hehe, ketemu lg di sini...rindu pd coretan kak su.

mia x join 99HTN..mia 1 hari dinasihatkan coach at least mkn 1/4 nasi...dia kata, jgn terlalu over diet ...nk cpt turun,tp lps buat cam2.kte kembali pd tabiat lama..x elok...ia hanya sementara....tp,pd kak eynda mmg mia tabik....dia selalu workout..mia baca di FB dia...mia pun even sakit....mia manfaatkan dlm seminggu 3-4x workout wp 20 minit cuma....yg ptg dlm 1 hari, mia hanya pastikan NASI x lebih dr 1/2 pinggan je. Malam, better ratah lauk pauk je.

chaiyo kak sue..mari mulakan & kekal maintain..

apa FB akak ye??

ieda said...

alahai sue .. cayunk
ngaper x masuk contest tuh dik .. bagueh tauu .. hehe akak nak jugak masuk , tapi mcm adik lah .. x yakin sgt skrg nieh ..

maintain makan nasi ujung minggu jerk .. semoga kita sama2 sihat yerk ...

cayuk2

ibh said...

Thank's mia ina...hu.huu..katakan sabar pada diri sendiri...mia ina dan rakan2 lain jd penguat semangat

ibh said...

Takut nak masuk la kak...tgk semangat diorang semua bukan main lg....tak pa lah..sue follow diet 99HTN ni sendirilah....
Apa yang penting..sihat..hee..heee
Thank's kak 4 da support

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "