Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Nak share

Salam..Update N3 kali ni sue nak tunjuk pe yang sue dapat..hee,,,heee….Minggu lepas pergi tesco ternampak ni…Huuuu…huu….walaupun stok masih ada lagi..tapi sebab tengok kali ni siap ada free VCD workout..sue sambar lagi…tapi silap..tak baca..rupa2nya..CD ni ada 2 version…so.....dah ada satu..nanti nak beli cari kotak yg ada satu lg CD




Workoutnyer memang syoklah..senang nak follow....senang berpeluh.....So kawan2..pe lagi..pg carik. Bolehlah buat tambah koleksi.





Key..daaaaa.....




5 comments:

Mia-Ina said...

bgs ni...mia pn amik gak ...fitness ni..nsb sue bgtau..

jom pakat2 kte amik

ibh said...

tu la...sue pun nak pg carik lg..beli byk2 buat stok..sementara harga dia tgh murah..9 hinggit lebih jer...klu besa..mahai lg rasanya....

ieda said...

yuhuuuu best2 akak suka .. thanx dik share erkk ...

Faizah_Haris said...

salam singgah...wah menarik laaa...boleh laa p carik pasni...hmmm harap2 ada lagi ek...

ibh said...

kak ieda and faizah..carik jangan tak carik..cepat sementara stok masih ada..hee..hee

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...