Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 5 July 2009

Jawab tag n amik award..huahaaa..haa








Syarat dan ketentuan utk AWARD ni :

1. Buatlah posting yang memuatkan gambar award ini di blog kamu .
- Ok....siap...hee...heee

2. Sebutkan siapa yang memberikannya dan link ke blognya .
-Award sue dpt dr kak ieda

3- Beri award ini kepada 5 sahabat kamu.
- Errrmmmm...yaaa...tag ni diserahkan kepada nor, ika, aini, mia ina,yazeda...haa..haaa.....

4- Kunjungi blognya dan beritahu ada award dari kamu untuknya.- Ok ...... sudah

5- Lakukan hal yang sama seperti yang memberi award ini kepada kamu.
- ** dan seperti biasa , kepada semua kenalan bloggers yg lain , anda semua adalah teman dan kawan bicara dialam siber ku ini , dengan itu sudi2kanlah jua mengambilnya , ianya untuk dikongsi bersama ... kerana dirimu adalah yang terbaik buat dirimu ...( hee..heee..sis..kira aci lah yer..sue copy paste n3 akak..heee..hee)

Hureeeyyy...siap dah..Huuu..huuu..tapi ada satu lagi utang tag...tag dari adik ika....Ika..nanti akak buat yaa...heee

Daaaaa........




3 comments:

Y@ZeD@ said...

tq kak..

lately nihh bz skit la kak.. tak sempat nak update blog sangat!!

anyway, tx ekk selalu jenguk blog eventho tak berupdate!! hihii
sory sgt2...

muahsssssss

Mia-Ina said...

la ni award nue sue..

ups sori

nanti mia amik ye...

hehe...tq..tq..ada g award bg ek

i/allah ada lpg hari ni akak jenguk blog awk g..

Mia-Ina said...

tq so much..dh amik dik..

hehe

ada g..bg je..haha

akak amik je

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "