Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tercabar aku

Bila tengok nasi lemak kopi O pagi..mek kelate yg mengacara ari ni. Hai mek..mek..teruja sungguh bila tengok minah ni....Makin selim melim body dia....Ya la sapa tak kenal mek ni..Dulu body dia beso....tapi skang ni slim sungguh....Aku dah try dah nak ikut cara Mek ni berdiet...tapi tu lah....tak sabo...kadang-kadang kantoi gak....Tu lah..orang kata kalau nak diet ni..kita kena la disiplin...dan paling penting kena tahan godaan dan nafsu....hee..hee..nafsu makan ler....Bila la aku nak dapat balik body macam dulu.....

Tak per..aku berazam...sebelum raya ni aku kena kuruskan badan...hee..hee...ya la tu sue..Saper tak nak bergaya beb..ngan baju raya lagi...hee..hee...Ok chayok!...chayok!...

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...