Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 29 September 2011

Nak cita pasal Diet...Tak mo cita pasal raya yg dah lepas...Heeee

ASSALAMUALAIKUM.

Haiii sume...Lama tak hapdet blog...Tak rajin betul nak menaip...blogwalking pun dah jarang la ni....
Progres diet lepas raya...Diet ke Laut....Kikikikki..But, syukur Alhamdulillah..tiada peningkatan berlaku..Berat statik ja...Tapi tu bukan tanda yg baik sangat pun...Kena bertindak bagi memastikan target sue untuk tahun ni tercapai...

Start bulan Oktober kena kerja keras balik..Diet betul-betul...Cukup-cukup la bagi peluang makan sedap dalam bulan Syawal ni....Kena cepat-cepat la sedo diri... Nanti rajin sue update menu-menu yang sue ambik masa diet ya...Insyaalah..kalo rajin ler..kikikiii

Monday, 5 September 2011

Cakk!!!....Mood Keja dahhh....

ASSALAMUALAIKUM.
Raya dah habis (tuk i ler..tp raya still sebolan ya)..keja dah mola ya..Ngeeee..Rini first day keja..Tengah ambik mood nak keja..pala masih ting tong ingat kampung..Tak puas duduk kampung...

Masing-masing dah update cita raya..Sue?..Tunggu-tunggu dulu lah ya..Mood nak hapdet still tak mari lagi...
Hari ni sue rayau-rayau rumah korang saja dulu..Layan gambo-gambo raya korang..Ngeee..

Key..stop dulu..Pada yang dah mula keja hari ni..Selamat menjalankan tugas kebali ya....Mood raya tu..simpan-simpan dulu, 4.30 baru keluarkan balik mood raya korang tu ya..Heeeee

Thursday, 1 September 2011

Mood Raya dah mari..

ASSALAMUALAIKUM...
Syukur Alhamdulillah..tu saja yang dapat sue ucapkan la ni..Ya.. hari ni kita dah sampai ke 22 Ramadhan...Tinggal berapa hari saja lagi nak meninggalkan Ramadhan..Sedih juga sebenarnya nak meninggalkan bulan ni. Sob..sob...

Ok..minggu ni kompem semua orang yang duk keja tu..dah mood lemau-lemau gitu..Maklum la..hati masing-masing dah ingat kampung.. Sama la dengan orang yang  menulis ni pun...Mood raya dah mula mari...Kalau tak kerana fikir tanggungjawab..mau sue dah hu ha hu ha dah..tak kose nak buat keja..kikikikiiii....Tak senonoh betui kan..

Ok..dikesempatan ni sue nak Mohon Ampun dan Maaf kepada semua..mana la tau kalau-kalau sepanjang perkenalan kita di alam maya ni..ada yang terasa hati ka...And...sue nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat u all semua.
So..sudi-sudikanlah ambik dan gantung kad dari sue ni kat rumah korang ya...



*N3 ni akan sentiasa berada di tangga teratas sehingga 1 Syawal ya..(^_^).






    

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "