Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Assalamualaikum

Assalamualaikum..
Hai u all..Sorry sesangat..Lama betul tak hapdet kan..

Yaaa..saya tahu..memang saya ada buat salah ya..
Sian u all yg join GA ya..

Baik..insyaallah..sue akan cuba update nama pemenang dalam minggu ni juga ya..

Sorry la bebanyak..Tak berkesempatan nak update blog pun.Bz manjang..ditambah lg dengan line internet yg sengal gitu.( paassttt!!..ni pun pakai internet off..hehehhee..yg juga slow macam siput..heeee)
Broadband adalah dah supa berukban pun ada gak...Sangat tak bernafsu nak update blog..Heee...

Okies!..Insyaallah nanti sue update nama pemenang ya..
Pada yg join GA sue..Hope bersabar ya..
Sue amat2 menghargai kesabaran u all semua..
Muaahhhh..muahh..lap u all semua...
Daa..Heeeee...




" />

5 comments:

Kaseh said...

ya ya sila update heheh take care dear

nurul nabila bt medan said...

lup u jugak ! hehe.
tak sabar nak tunggu pemenang:)

mamaqari said...

take ur time...sgt memahami part broadband mcm siput tu..hehehe

Izzatul Iman said...

kami tunggggguuuuuuu......

ieda said...

haaaaaaaaaa sila update .. ekekek x per kami paham :) ...

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...