Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 16 March 2011

Assalamualaikum

Assalamualaikum..
Hai u all..Sorry sesangat..Lama betul tak hapdet kan..

Yaaa..saya tahu..memang saya ada buat salah ya..
Sian u all yg join GA ya..

Baik..insyaallah..sue akan cuba update nama pemenang dalam minggu ni juga ya..

Sorry la bebanyak..Tak berkesempatan nak update blog pun.Bz manjang..ditambah lg dengan line internet yg sengal gitu.( paassttt!!..ni pun pakai internet off..hehehhee..yg juga slow macam siput..heeee)
Broadband adalah dah supa berukban pun ada gak...Sangat tak bernafsu nak update blog..Heee...

Okies!..Insyaallah nanti sue update nama pemenang ya..
Pada yg join GA sue..Hope bersabar ya..
Sue amat2 menghargai kesabaran u all semua..
Muaahhhh..muahh..lap u all semua...
Daa..Heeeee...




" />

5 comments:

Kaseh said...

ya ya sila update heheh take care dear

nurul nabila bt medan said...

lup u jugak ! hehe.
tak sabar nak tunggu pemenang:)

mamaqari said...

take ur time...sgt memahami part broadband mcm siput tu..hehehe

Izzatul Iman said...

kami tunggggguuuuuuu......

ieda said...

haaaaaaaaaa sila update .. ekekek x per kami paham :) ...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "