Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Ketagih

Eeerrrmmm...skang ni sue dah macam ketagih lak..sehari kalau tak jengok blog kengkawan tak sah...ialah..macam orang ketagih rokok tu la....Paling tidak pun...kalau sibuk sangat..sebelum tido mesti bukak tenet..jenguk kawan2...He..hee..betul la orang kata...skang ni purata...golongan surirumah ramai yang dah menjadi penagih internet yang tegar...Betul la tu..tapi sue bukan surirumah....Hik!..hik!.... Pape pun..ni antara blog yang paling tip top yang hari2 mesti sue jenguk....
dan banyak lagi lah....pada yg lain tu...bukan sue tak dtg jenguk...cuma tak tertulis kat sini jer... Sue banyak belajar melalui you all semua...Thank's banyak2 atas ilmu yang dikongsi dalam n3 kawan2 semua.....

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...