Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sabtu yang sikit boring

Selamat petang...Di luar tu hujan baru jer reda...dan sekarang terasa betul kedamaiannyer....bau alam semakin semerbak...kicauan burung dan unggas berlagu..lagu.....Aku cadangnya, nak menghabiskan waktu petang ni dengan mengerjakan laman yang sekangkang kera tu..maklum la dah lamer sangat tak dikemaskan...Tapi hujan yang turun..buat aku malas pulak nak turun....
Sudah seharian aku duduk di pc ni....tak ada benda menarik pun yang aku dapat .....nak chatting....tak der sorang pun kawan-kawan rapat yang online....Tu yang cadang nak kuar berkebun tadi..tapi keadaan cuaca pulak yang tak mengizinkan.....Eiiii..macam mana la agaknya orang yang jadi full time housewife tu ya.....Tak boring ker duduk rumah saja......Eh!..tetiba saja semangat aku nak turun berkebun tu datang balik...so...aku stop sampai sini dulu....pokok bunga bourgenvilla tu seolah-olah memanggil2 tu...key se ya.....

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...