Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 16 March 2011

Assalamualaikum

Assalamualaikum..
Hai u all..Sorry sesangat..Lama betul tak hapdet kan..

Yaaa..saya tahu..memang saya ada buat salah ya..
Sian u all yg join GA ya..

Baik..insyaallah..sue akan cuba update nama pemenang dalam minggu ni juga ya..

Sorry la bebanyak..Tak berkesempatan nak update blog pun.Bz manjang..ditambah lg dengan line internet yg sengal gitu.( paassttt!!..ni pun pakai internet off..hehehhee..yg juga slow macam siput..heeee)
Broadband adalah dah supa berukban pun ada gak...Sangat tak bernafsu nak update blog..Heee...

Okies!..Insyaallah nanti sue update nama pemenang ya..
Pada yg join GA sue..Hope bersabar ya..
Sue amat2 menghargai kesabaran u all semua..
Muaahhhh..muahh..lap u all semua...
Daa..Heeeee...




" />

Tuesday, 1 March 2011

Baik punya Pakej

Cittt!!!!..apa punya ke haii la ni...Benda macam i pun bleh ada pakej jugak ya...Hai! menakutkan betul lah..Dunia betul2 dah diakhir zaman agaknya...

Boleh plak ada pakej pelancongan sambil bertukar-tukar suami dan isteri...Ooooo..dah tak dak idea lain ka...Pas tu..dah tak da aktiviti lain ka nak buat ujung minggu....

____________________________________________________________________
JOHOR BAHRU: Pakej pelancongan sambil bertukar-tukar suami dan isteri. Begitu aktiviti seks bebas hujung minggu dikenali sebagai ‘swinger’ anjuran segelintir pelancong dari negara jiran yang kini cuba menjerat pasangan di bandar raya ini untuk menyertainya.

Pelancong terbabit yang dinaungi lebih 10 kelab maksiat di negara itu serta kelab antarabangsa cuba mempengaruhi pasangan suami isteri berpendapatan sederhana di bandar raya ini dengan apa yang dianggap gaya hidup moden itu, kononnya boleh meningkatkan keseronokan masing-masing. Malah, pelancong terbabit sanggup mengumpan ganjaran tertentu termasuk membiayai percutian selain menyediakan kemewahan jika pasangan suami isteri tempatan sanggup memenuhi permintaan mereka.



Lanjut..meh baca SINI ya....





SENARAI NAMA YG JOIN GA


Assalamualikum...
Korangggg..hari ni dah 28 haribulan ya..hari ni hari last bg sapa2 yg nak join GA sue ya... pada yang masih belum join lagi...sempat lagi..GA akan berakhir jam 12 malam ya...Ala just 4 fun kan...

key di bawah ni sue listkan nama2 yg dah join ya..Korang..kalau ada mana2 nama yg tertinggal tu..inform sue ya....Sue pun blum fikir lagi cara mana nak pilih pemenang yg bertuah..Ngeeee..
Sabar ya..sue pelan2 update nama korang....Banyak tu..ingat tak da sapa yg sudi nak join..Heeee...



  1. NANA
  2. MIMIE ADDNIN
  3. CUTE MUM
  4. CEMPAKA KUNING
  5. ADIALUZE
  6. ZAIKULIM
  7. IKA PUK PUK
  8. FADZILLAH KAMARUDIN
  9. ANIS
  10. SYUHADA
  11. CIK ZAI PENANG
  12. CIK DYA
  13. NANA KIMIE
  14. UNA
  15. MY SYAIZHAR BLOG CONTEST
  16. AZATI SAYANG
  17. H.U.S.M.Y.N.A
  18. MAMA ZHARFAN
  19. AZLINA AZIZ
  20. PAGO"
  21. CIK PUAN HADY
  22. NADIAH
  23. HUDA
  24. PUAN NINA
  25. SHEIRA
  26. NUR EZZAT
  27. ::NOREMY BT RAHMAT::
  28. IEDA
  29. UMILIZA989
  30. JIEDA
  31. HANA KIRANA
  32. EB EZRIN2
  33. KAKNGAH
  34. ZUR@ZARI
  35. FADWA DAUD
  36. MIZA YUSOF
  37. FIRUS 101
  38. TIEFAZATIE
  39. FA10
  40. M@M@ T0MELL
  41. WAN NURUL HEZRINA ABD HALIM
  42. JASSNANI
  43. MARIAH_SMILE
  44. NORMA AZURA ISMAIL
  45. eT
  46. MAMA RAYYAN
  47. S@HB@NU-BANUU
  48. MAMA IRFAN
  49. ~~@LYCI@~~
  50. UMMIRAYYAN
  51. ~WANI~
  52. WAWA
  53. EJA
  54. LIYANA SHANA
  55. FATIN FASIHAH MASNON
  56. NADIAH SIDEK
  57. A.M.Y ^_^
  58. JEEHA
  59. SANG PENCINTA
  60. TAUFIDRIS
  61. MYSSMIE
  62. SITINURAFFIZZA
  63. YATIE CHOMEYL
  64. NADRATUL
  65. ZALINA
  66. CUTE MUMMY
  67. CIKANNA
  68. MELLOW
  69. QIERANNA
  70. NURHAYANI
  71. PUTRY BELLA
  72. OGY
  73. ATIGXHAH GHIBWAN
  74. AZAYTUN@FAWWAZNUHA
  75. KEHELAN
  76. HAIZA ARYANI ILYAS
  77. ASLEENDA
  78. AZRYNAIN
  79. DARK SENGAL
  80. MIERA MOMO CHAN
  81. LEEN
  82. AYUSELALU
  83. IZAN CUTE
  84. SUZI
  85. MAMAQARI
  86. NABILAMEDAN96
  87. ALIN MARLINI
  88. SUHAILY
  89. MIEZANIERA
  90. CERITERA ASNI
  91. MISSZ
  92. AROL MUBIN
  93. KUE ZIYA
  94. ~ADIBAH~
  95. NOOR FATIN
  96. INAHASAN
  97. SEGALANYA KUTERIMA
  98. SYAKILA
  99. DEQLIS
  100. JASSNANI
  101. IZZATUL IMAN
  102. KASEH
  103. mRam
  104. MAMA MIRZA
  105. KELUARGAKU SAYANGKU<------Ya..ini adalah penyertaan terakhir..di post pada jam 11.57...

UPDATE
DENGAN INI..DIUMUMKAN BAHAWA BIRTHDAY GA INI TELAH DITUTUP DENGAN RASMINYA TEPAT JAM 12 MALAM IKUT JAM PC SUE NI....KITA JUMPA DI GA YG LAIN YA...(^_^).

THANK'S KEPADA SEMUA YG SUDI JOIN GA SUE NI..SILA BERI MASA UNTUK SUE MENCARI PESERTA BERTUAH YA...MAKLUM LER..FIRST TIME ANJURKAN GA..HEEE...




Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "